Menyasszonyok világa

Lánybúcsúra fel!

2017. április 25. 14:24 - crystalsalon

 

5170394255232162dc0618.jpg
A lánybúcsút a barátnők, női rokonok szervezik, akik az esküvőn is hivatalosan jelen lesznek. Időpontja változó, de leggyakrabban az esküvőt megelőző egy héten belül zajlik le valamelyik napon. Kell valaki a társaságból, aki felvállalja a főszervező feladatát, hogy a saját és a többiek által kitalált ötleteket összehangolja, egy programot állítson fel, amely egy egész estét betöltő eseménnyé válhat.
Sok-sok ötletes játék, tréfás, ugyanakkor ártatlan szórakozást biztosító program kell hozzá. 

Minden a szervezéssel kezdődik. Egyeztetni kell a leánybúcsún résztvevők névsorát a menyasszonnyal, aki végül is meghívja a tagokat erre a programra. Menyasszony csak a névsort állíthatja össze, számára minden más meglepetés.  A létszám maximum 3-20 fő legyen!

leanybucsu-2.jpg

Sok-sok kellék kell hozzá. Nem kell egetverő dolgokra gondolni, de sok kicsi sokra megy alapon, ezek beszerzése, elkészítése időt, és bizony anyagi ráfordítást is igényel. (Például: színes lufik, pólók, amelyeken mindenkinek a "bride-guard" (menyasszony-testőr) felirat olvasható, a menyasszony számára pedig egy olyan idézettel, mint például: "elkelt xy által, ekkor és akkor" - itt nyilván mindig az illető férjjelölt neve, és az esküvő dátuma szerepel.)
Sok-sok étel, rágcsálni való, és persze ital is kell hozzá. Nem cél a részegségig alkoholizálni, mert a játékok józan embert igényelnek.

bridesecurity.png

 

Nagyon komolyan át kell gondolni az anyagi limitet, amit a leánybúcsúra lehet áldozni mindenkinek. Érdemes mindenkivel e-mail, vagy telefon kapcsolatban lenni, hogy mindenki tudjon minden változtatásról, tervről, tehát be kell szerezni mindenki telefonszámát, vagy e-mail címét.

 

 

Játékok: 


1. Activity a házasság különböző eseményeire vonatkozóan;


2. A leendő férj tulajdonságaira vonatkozó teszt, amelyben a jó válasz ajándékot eredményez, a rossz válasz viszont büntetést hoz: meg kell innia egy felest (kapuszaggató házi pálinkát), meg kell ennie valami szörnyűséget (citrom karikát, tormát)


3. Fogadalom tétel 

4. Limuzin bérlés - Limuzinnal érkezés a helyszínre

5774f5f1d5bef518028fcd1a52aa1aef.jpg

Természetesen, extrém dolgok is szerepelhetnek a programban, mint például férfi-show, de ez már nagyobb anyagi ráfordítást igényel, hiszen itt meg kell fizetni az előadó szereplését.


Irány az éjszaka!

Valamilyen diszkóban, szórakozóhelyen folytatódik a buli, ahol a menyasszonynak végig viselnie kell egy különleges kinézetű, tréfás dolgokból összetákolt koszorút. Ott is feladatokat kell végeznie. Például:


1. A vendégek között petrezselymet kell árulnia. Minél többet tud eladni, annál több ajándékot kaphat utána.


2. Viselnie kell egy pólót, amelyre szívecskék vannak rajzolva, és rá kell vennie minél több férfi vendéget, hogy ollóval vágjanak ki egyet-egyet a szívek közül. Ezzel óvatosan kell bánni, mert nem lehet cél a menyasszony lecsupaszítása! keep-calm-it-is-my-lanybucsu.png

3. Rá kell vennie minél több férfit, hogy táncoljanak vele.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://menyasszonylettem.blog.hu/api/trackback/id/tr1512453441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása